Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
29 november 2022

Na drie jaar keert de Modelbouwshow weer terug naar de Zeelandhallen

In 2020 vond de Modelbouwshow voor het laatst plaats in Goes, net voordat het land op slot ging vanwege het coronavirus. Daardoor werd het evenement in Goes de afgelopen twee jaar afgelast, maar vond wel een zomereditie plaats in het Autotron in Rosmalen. Het is altijd de bedoeling geweest dat de Modelbouwshow terug zou keren naar Goes en deze belofte maakt de organisatie nu waar op 25 en 26 februari 2023.

Hollands Glorie

Komende Modelbouwshow wordt alweer de 31ste editie  en belooft  een waanzinnige (winter)editie te worden. De organisatie hoopt dat deelnemers aanhaken op het thema ‘Hollands Glorie’  met mooie dingen uit Nederland. Met vorige edities die meer dan 10.000 bezoekers trokken, is de Modelbouwshow één van de populairste evenementen in de Zeelandhallen. Tijdens deze beurs  is er van alles te zien en te beleven, van levensgrote banen en miniaturen, tot  live demo’s van helikopters, vliegtuigen en zelfs drone races!

Creatief met lego

Één van de grotere hallen van de Zeelandhallen is normaal gesproken gevuld met legosteentjes. Deze hal is dit jaar niet beschikbaar voor de Modelbouwshow vanwege de aanwezigheid van de noodopvang voor vluchtelingen in deze hal. Tussen de andere twee hallen in is er nog een mooie ruimte: het restaurant. Dat wordt leeg gehaald, zodat de lego geplaatst kan worden. Door creatief met de ruimtes om te gaan is er alsnog plek  gecreëerd voor de populaire bouwsteentjes uit Denemarken.

Zomereditie

De terugkomst van de Modelbouwshow in Goes wordt aangekondigd als de wintereditie, omdat  de zomereditie in Rosmalen -in ieder geval nog één keer- blijft bestaan. De afgelopen twee jaar heeft zich daar volgens de organisatie namelijk een ander soort show gevormd met meer aandacht voor remote controlled (op afstand bestuurbaar), wat goed in de smaak viel. Wellicht wordt dit op de lange termijn ook een succes en is de zomereditie een blijvertje. Het is in ieder geval zeker dat de Modelbouwshow in Goes door blijft gaan.

 

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma