Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Omgeving

Een dagje Goes is slechts een eerste kennismaking, want wie oog heeft voor wat mooi en historisch is, komt terug.

Goes is het bruisende hart van Zeeland. Een dagje Goes is slechts een eerste kennismaking, want wie oog heeft voor wat mooi en historisch is, komt terug. Al is het alleen maar omdat een dag te kort is om te winkelen, op een terras te zitten, een wandeling langs diverse monumenten te maken en een museum te bezoeken.

Ontdek de historie van Goes
In Goes vind je een groot aantal historische panden. Een deel van deze panden kun je bekijken wanneer je de speciale monumentenroute gaat wandelen. Deze route is verkrijgbaar bij de VVV en het Stadskantoor van Goes.

Naast historische panden vind je in Goes ook het Historisch Museum De Bevelanden. In dit museum staat de geschiedenis van Noord- en Zuid-Beveland centraal. Daarnaast kun je ook een bezoek brengen aan het Stoomtrein Goes-Borsele Museum.

Ontspannen
Daarnaast is er in Goes ook genoeg ruimte voor ontspanning. Zo kun je heerlijk winkelen in de binnenstad, neerstrijken in een van de vele gezellige cafés en restaurants, een theatervoorstelling bezoeken of een film bekijken in de bioscoop.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma