Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Disclaimer

De website www.zeelandhallen.nl (“Website”) ten behoeve van Zeelandhallen Exploitatie B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom  van een aan Zeelandhallen Exploitatie B.V. gelieerde vennootschap.

Toegang tot en gebruik van de Website en de producten en diensten die via de Website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de Website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Zeelandhallen Exploitatie B.V.

De inhoud van de Website en andere uitingen van Zeelandhallen Exploitatie B.V. op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Zeelandhallen Exploitatie B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de Website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Zeelandhallen Exploitatie B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Zeelandhallen Exploitatie B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de Website,

Wanneer Zeelandhallen Exploitatie B.V. hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Zeelandhallen Exploitatie B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Zeelandhallen Exploitatie B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Zeelandhallen Exploitatie B.V. en/of aan Zeelandhallen Exploitatie B.V. gelieerde vennootschappen.

 

April 2016 ©

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma