Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

De bereikbaarheid van Zeelandhallen Goes

Group

Auto

Zeelandhallen Goes is gelegen aan de autosnelweg Bergen op Zoom - Vlissingen. Je volgt de A58 richting Goes. Je volgt op het knooppunt de Poel de A256 richting Goes. Vervolgens blijf je rechts aanhouden en neemt afslag Goes-Zuid. Bij de rotonde tweede afslag richting Zeelandhallen.

Stroke 2627 + Stroke 2628

Navigatiesysteem
Het kan zijn dat Da Vinciplein nog niet in je navigatiesysteem staat, omdat deze weg relatief nieuw is. Mocht je gebruik willen maken van je navigatiesysteem, kun je Nobelweg 6 aanhouden, alleen dien je bij de rotonde vanaf de snelweg de tweede afslag te nemen.

Koop hier je parkeertickets.

Group

Openbaar vervoer

Neem de trein en stap uit bij station Goes. Zeelandhallen Goes bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station Goes.

Stroke 2627 + Stroke 2628

Te voet vanaf station Goes

Je bereikt de Zeelandhallen Goes vanaf het Centraal Station te voet ongeveer in 15 minuten. Op Centraal Station Goes neem je de uitgang aan de achterkant van het station. Je gaat linksaf tot aan de rotonde, dan neem je de eerste afslag rechts. Helemaal rechtdoor tot aan de volgende rotonde. Aan de linkerkant zie je een McDonalds. Volg het fietspad wat daar langsloopt. Voor de fietstunnel neem je het linkerpad. Je bent gearriveerd bij Zeelandhallen Goes.

Group

Taxi

Het station Goes is ongeveer 15 minuten vanaf Zeelandhallen Goes gelegen. Indien gewenst, kun je gebruik maken van de treintaxi. Op het station kun je deze direct bestellen.
Wil je gebruik maken van een gewone taxi, dan kun je onderstaande telefoonnummers bellen.

Taxi Cole0113-561324
Taxi Steketee0113-570005
Stroke 2627 + Stroke 2628

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma