Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
24 november 2022

De Zeelandhallen in Goes omgetoverd tot hét netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen

Op 8, 9 en 10 november vond netwerkbeurs Contacta in de Zeelandhallen plaats waar ondernemingen, organisaties en overheden samen werden gebracht. Bezoekers konden genieten van een gevarieerd programma met workshops, (netwerk)borrels en gastsprekers zoals Arjen Lubach, Björn Kuipers, Arie Boomsma en Tim Coronel. Deelnemers pakten groots uit op hun stands en ook de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo werd weer uitgereikt.

Eigenaar van LMG strategie+ creatie Perry Kentin, de organisatie achter Contacta, spreekt vooral met een enorm drukke woensdag van een erg goed verlopen beurs. Door de fijne sfeer waarbij men elkaar graag ontmoet, wil Contacta bijdragen aan het versterken van Zeeland. Tijdens het netwerkevent zijn bedrijven en organisaties uit alle branches vertegenwoordigd om kennis te maken met 24.000 zakelijke bezoekers en zakenrelaties te ontmoeten.

Vast onderdeel is de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo, die dit jaar voor de negentiende keer werd uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer met de meest aansprekende innovatie. Het doel van deze prijs is Zeeuwse innovatie stimuleren en waarderen en bekendheid voor Zeeuwse innovaties genereren binnen en buiten Zeeland. Flikweert Vision uit Ouwerkerk ging er dit jaar vandoor met zowel de jury- als publieksprijs.

Contacta.nl is een netwerkevent en zakelijk platform. Het platform bestaat uit een glossy magazine, online nieuwsvoorziening met 40.000 abonnees en diverse social media. Het netwerkevent kenmerkt zich door beleving. Het gaat verder dan een traditionele beurs en is altijd op zoek naar vernieuwing, inspirerende sprekers en nieuwe ervaringen. Samen met deelnemers wordt een omgeving gecreëerd waarin zakendoen, ontmoeten en beleven hand in hand gaan.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma