Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Exposanten

Staat u binnenkort in Zeelandhallen Goes als exposant/standhouder en heeft u vragen over uw beursdeelname?

Neem contact op met de organisator

Als beurzen- en evenementenlocatie maken wij allerlei afspraken met de organisator. De organisator beslist over de stroomvoorzieningen, aansluitingen voor pinapparatuur, openingstijden en parkeerabonnementen. Kijk of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat en oniet, neem dan contact op met de organisator.

Algemeen

Kan Zeelandhallen Goes catering verzorgen op de dag(en) dat ik op een beurs/evenement exposeer?

Ja, Zeelandhallen Goes biedt exposanten/standhouders van vak- en publieksbeurzen speciale catering services. Voor een hapje en een drankje hoeft u geen stap te zetten, want uw bestelling wordt netjes bij uw stand afgeleverd. U kunt bij de projectmanager terecht voor de mogelijkheden en het aanbod.

Is het toegestaan om te roken in Zeelandhallen Goes?

Nee. Sinds de landelijke invoering van het rookverbod, leven ook wij de regel na dat in openbare ruimtes niet gerookt mag worden. Dat betekent dat u voor het opsteken van een sigaret de buitenlucht dient op te zoeken. Het gebruikt van e-sigaretten is tevens ook niet toegestaan.

Waar kan ik de technische specificaties van Zeelandhallen Goes vinden?

Op deze pagina vindt u onder Facts en Figures de plattegrond van Zeelandhallen Goes, voor technische specificaties kunt u contact opnemen met de locatie via telefoon(0113-22 10 20) of e-mail (info@zeelandhallen.nl).

Ik ben iets verloren/vergeten tijdens het exposeren op een evenement in Zeelandhallen Goes. Waar kan ik achterhalen of dit gevonden is?

Wij verzamelen alle vergeten voorwerpen in Zeelandhallen Goes. U kunt deze vraag neerleggen bij de Servicebalie van Zeelandhallen Goes via telefoonnummer (0113-221020) of mail (info@zeelandhallen.nl).

Bereikbaarheid

Wat zijn de adresgegevens van Zeelandhallen Goes?

Zeelandhallen Goes
Da Vinciplein 1
4462 GX Goes

Hoe kan ik Zeelandhallen Goes het beste bereiken?

Een uitgebreide routebeschrijving naar Zeelandhallen Goes (met de auto of het openbaar vervoer) vindt u op de website: www.zeelandhallen.nl/bereikbaarheid.

Hoe kom ik in contact met Zeelandhallen Goes?

Telefoonnummer: 0113-22 10 20
E-mailadres: info@zeelandhallen.nl

Exposeren

Waar en hoe kan ik me aanmelden om als standhouder/exposant op een evenement in Zeelandhallen Goes te staan?

Voor alle afspraken en informatie wat betreft het exposeren op een beurs/evenement bij Zeelandhallen Goes, kunt u bij de organisator van het evenement terecht. De organisator staat vermeld bij het evenement in de agenda.

Wat zijn de kosten om te exposeren in Zeelandhallen Goes?

De kosten om deel te nemen aan de beurs of het evenement van uw keuze, dient u op te vragen bij de organisator. In de agenda bij het evenement vindt u de contactgegevens van de organisator.

Op welke momenten kan ik mijn stand op- en afbouwen?

De dagen en tijden waarop u uw stand mag op- en afbouwen, kunt u achterhalen bij de organisator van het evenement. Weet u niet wie de organisator is of heeft u geen contactgegevens, dan kunt u die vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Zeelandhallen Goes.

Ik wil als standhouder/exposant op een evenement staan in Zeelandhallen Goes, maar wie is de organisator?

De contactgegevens van de organisator van een evenement waar u wilt exposeren kunt u vinden op de pagina van het evenement in de agenda van Zeelandhallen Goes.

Parkeren

Hoe regel ik een parkeerabonnement?

In het handboek dat u van de organisator van het evenement ontvangt, vindt u een formulier waarmee u een parkeerabonnement kunt aanvragen. U kunt hierop invullen met hoeveel auto’s u komt. Stuur dit formulier op naar de Servicebalie van Zeelandhallen Goes (Da Vinciplein 1, 4262 GX Goes). Zij handelen uw aanvraag verder af.

Wat zijn de parkeerkosten voor mij als exposant/standhouders?

De kosten van een parkeerkaart bij Zeelandhallen Goes bedragen voor exposanten € 6,00 per dag (inclusief BTW).

Voorzieningen

Heb ik in Zeelandhallen Goes draadloos internet tot mijn beschikking?

Ja, wanneer u een dagkaart afneemt, kunt u gebruik maken van de KPN hotspot, waar Zeelandhallen Goes gebruik van maakt.

Ik exposeer in Zeelandhallen Goes, één van de locaties van Libéma. Kan Libéma me helpen aan een locatie om te overnachten?

We bieden tevens een overzicht van hotels in de buurt van Zeelandhallen Goes. Overnachten op het terrein van Zeelandhallen Goes is niet toegestaan.

Kan ik pinautomaten aansluiten bij mijn stand?

Over extra voorzieningen, zoals pinautomaten en stroomvoorziening, heeft de organisator van het evenement waar u op exposeert afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. Weet u niet wie de organisator is of heeft u de contactgegevens niet, dan vindt u deze in de linkerkolom op de pagina van het evenement in de agenda van Zeelandhallen Goes.

Van welke stroomvoorzieningen kan ik gebruik maken in Zeelandhallen Goes waar ik exposeer?

Over de stroomvoorzieningen heeft de organisator van het evenement of de beurs waar u op staat, afspraken met ons gemaakt. Voor vragen over deze voorzieningen kunt u daarom het beste contact opnemen met de organisator. U vindt de contactgegevens aan de linkerkant op de pagina van het evenement in de agenda van Zeelandhallen Goes.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma