Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

24 en 25 februari
Modelbouwshow.nl 2018

Ook in 2018 zal Zeelandhallen Goes weer in het teken staan van de Modelbouwshow.nl . Deze modelbouwshow mag u niet missen, het is dé vakbeurs voor de modelbouwer.

Koop hier je tickets

Modelbouw: bouw je wereld

het maken van schaalmodellen naar werkelijkheid of fantasie. Modelbouw wordt zowel uitgeoefend door professionals (architecten, scheepsbouwers) als door hobbyisten. Gebouwen, voer- en vaar- en vliegtuigen worden dan op een gestandaardiseerde schaal nagebouwd en al dit is op 24 en 25 februari in Zeelandhallen Goes te bewonderen.

MODELBOUWSHOW.NL

de modelbouwshow is een publieksevenement voor jong en oud, welke plaatsvindt in Zeelandhallen Goes. 24 & 25 februari wordt een ontmoetingsplatform gecreëerd waar liefhebbers van modelbouw en LEGO  Bouwstenen  kennis en ervaring met elkaar kunnen uitwisselen

Ook in 2018 zal de Zeelandhallen Goes weer in het teken staan van de 26e Modelbouwshow.nl. Voor 2018 heeft de Modelbouwshow als thema Plasticmodelbouw gekozen, zoals vliegtuigen, auto’s, boten en nog veel meer. Volop nieuwe modellen en activiteiten. Deze modelbouwshow mag u niet missen, het is dé vakbeurs voor de modelbouwer.

Heeft u een kortingscode?

Nog geen tickets besteld voor de Modelbouwshow? Recentelijk zijn er diverse advertenties verspreidt met daarin een kortingscode!  Indien je de actiecode al heb gevonden, kun je hier de actie webshop vinden.

——————————————————————————

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Modelbouwshow.

modelbouwshow-lego-zeelandhallen

De Modelbouwshow steunt Stichting KiKa tijdens de show.

logo-kika

goes-evenement-logo

 

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma