Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
30 mei 2023

Het Smakenrad (Wheel of Taste) viert de zomer bij de Zeelandhallen in Goes

Het Smakenrad, het unieke horecaconcept in een reuzenrad, komt deze zomer naar Zeelandhallen Goes. Dat betekent eten en drinken met een spectaculair uitzicht op 70 meter hoogte.

Primeur voor Zeeland!

Van 23 juni t/m 3 september verwelkomen we je graag aan boord van het Smakenrad bij de Zeelandhallen te Goes, waar je uitkijkt over Goes, de contouren van Zeeland, het water en de verre omgeving.

Geniet van deze unieke beleving; Het Smakenrad tovert deze zomer de gondels in het reuzenrad om tot verdraaid sfeervolle privé́ restaurantjes, op 70 meter hoogte. Daarnaast is er een “Hoogtevrees Gondel”. Wil je de beleving een keer meemaken, maar durf je echt niet naar 70 meter hoogte? Dan is er speciaal voor jou een hoogtevreesgondel op de grond! Door middel van Ledschermen zie je uit je raam het uitzicht welke al onze gasten ervaren. Op deze manier ervaar je de hele Smakenrad beleving, maar met beide benen op de grond.

Kom heerlijk dineren, geniet van een ontbijtje, ga gezellig lunchen of kom knus borrelen! We gaan er een prachtige zomer van maken! Ready for take off?

Smakenrad in Goes

Openingstijden & Tickets

Het Smakenrad Goes opent op 23 juni en draait door tot 3 september 2023. Check op www.smakenrad.nl de openingstijden.

Tickets incl. een rit van circa 30 minuten plus een drankje met een zoete lekkernij of Brabants worstenbroodje zijn al verkrijgbaar vanaf €14,75 per persoon. Tickets incl. een rit van circa 60 minuten en lunch voor €27,75 p.p. en tickets incl. een rit van circa 120 minuten en een 2-gangen diner vanaf €42,50 p.p. Uiteraard zijn er ook kindermenu’s (2 – 12 jaar) tegen gereduceerde tarieven te reserveren. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website www.smakenrad.nl (inloop is mogelijk indien nog plaats beschikbaar).

Voor programmering en tickets: kijk op www.smakenrad.nl en/of volg het Smakenrad op Social media.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma