Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
3 februari 2022

Modelbouwshow in Zeelandhallen Goes verplaatst naar februari 2023

Goes, 3 februari 2022 – Het evenement ‘Modelbouwshow.nl’ dat op 19 en 20 februari plaats zou vinden in de Zeelandhallen in Goes wordt verplaatst naar februari 2023. Door de huidige situatie rondom corona is het volgens de organisatie niet mogelijk om deze maand al de kwaliteit te bieden die bezoekers en standhouders gewend zijn.

 “We willen dat deelnemers alle tijd en gelegenheid hebben om bezoekers een mooie dag te bezorgen. Gezien het hoge aantal besmettingen, waardoor veel standhouders en hun medewerkers of leveranciers ziek zijn of in quarantaine zitten, is het voor hen op deze korte termijn niet mogelijk om zich optimaal te kunnen voorbereiden”, legt organisator Mark Albada Jelgersma de keuze uit.

Ook voor veel potentiële bezoekers van deze beurs is het bezoeken van een wat groter evenement nu nog net een brug te ver, weet Albada Jelgersma. “Uit een analyse onder onze doelgroep is gebleken dat de huidige groei van het aantal besmettingen voor hen een te hoge drempel is om te komen. We vinden het daarom beter om nog een een jaar te wachten, zodat we straks in 2023 echt het beste kunnen laten zien.”

Zomer-editie

Liefhebbers hoeven echter niet een heel jaar te wachten tot ze weer kunnen genieten van de mooiste creaties en demonstraties. De vorig jaar voor het eerst georganiseerde zomereditie in het Autotron bij ‘s-Hertogenbosch keert namelijk terug op 18 en 19 juni 2022. “We verwachten een zee aan beleving tijdens dit evenement in het vaderdagweekend”, zegt Albada Jelgersma. “zo’n 14.000 vierkante meter overdekt, in combinatie met een enorm groot buitenterrein waar onder meer demo’s van speedboats, drones en (water)vliegtuigen te zien zullen zijn.”

Over de Modelbouwshow

Modelbouwshow.nl, hét publieksevenement in de Benelux voor elke modelbouwer en bouwsteenliefhebber, wordt al 30 jaar georganiseerd, waarvan nu voor de tweede keer in en om Autotron. Het is de grootste modelbouwshow in de Benelux met productdemonstraties op het gebied van modelbouw. Jaarlijks staan er circa 850 deelnemers en trekt het evenement ruim 10.000 bezoekers. Modelbouwshow.nl is een concept van Libéma, één van de grootste leisure concerns van Nederland.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma