Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
7 november 2016

25e Editie Modelbouwshow in Zeelandhallen Goes

Modelbouwshow Goes bestaat in 2017 een kwart eeuw! En dit wordt op 18 en 19 februari 2017 groots gevierd. De afgelopen jaren werd het evenement bezocht door circa 10.000 geïnteresseerden uit de regio Zeeland en ver daarbuiten. Liefhebbers voor modelbouw willen dit evenement niet missen, want het is dé vakbeurs voor de modelbouwer.

Het thema van de Modelbouwshow is dit jaar ’25 jaar Modelbouwshow’. In 1993 startte de Modelbouwshow met een aantal deelnemers en verenigingen. Een aantal van de deelnemers van het eerste uur geeft ook acte de presence tijdens deze jubileumeditie.

Nieuw op de Modelbouwshow

Tijdens de Modelbouwshow presenteren oude bekenden, maar ook een groot aantal nieuwe deelnemers zichzelf. De komende editie is er een aantal treinenbanen aanwezig die nog nooit eerder present waren op de Modelbouwshow. Een daarvan is een speciale: een modelbaan die vervoerd wordt per fietskar van Middelburg naar Goes. Het bekende en goed gewaardeerde bassin waar uiteenlopende modelboten varen is ook dit jaar aanwezig.

Voor ieder wat wils

De Modelbouwshow is uniek vanwege haar diversiteit. Er is van alles te koop van bijvoorbeeld minitreinen en miniboten tot lijm en precisiegereedschappen. Ook bewonderaars komen hoogstwaarschijnlijk ogen te kort: modelraceauto’s, vrachtwagens, treinen, hijskranen en boten, plastic, karton en hout. En dat alles op een beursvloer van 14.000m2!

Festijn met Bouwstenen

In een van de paviljoens bij Zeelandhallen Goes vindt het Lego Bouwstenen-festijn plaats. Organisator ‘De Bouwsteen’ biedt hier plaats aan ruim 800 bouwers, van jong tot oud.

Meer informatie

De Modelbouwshow is op 18 en 19 februari 2017 te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €11,00. Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00.

Pendelbus

Om de bereikbaarheid met het openbaar vervoer te optimaliseren, rijdt er bij deze editie van de Modelbouwshow een bus tussen het NS Station van Goes en de Zeelandhallen. De kosten voor dit vervoer zijn € 1,00 per persoon (enkele reis).

Kijk voor meer informatie op de website van de Modelbouwshow.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma