Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

16 september 2020
Stoffen Spektakel

Hier vind je alle benodigdheden voor het maken van kleding, gordijnen, vitrages en meer!

Het Stoffen Spektakel op 16 september in Zeelandhallen Goes bied je alle benodigdheden voor het maken van kleding, gordijnen, vitrages en meer.

Stoffen, fournituren en patronen bij Stoffen Spektakel

De stoffen die je kunt verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie-ateliers en betreffen onder andere; dames-, mode, kinder- en voeringstoffen. Verder Haute Couture, gordijnen, vitrages, decoratie- en meubelstoffen.

Je vindt hier dus alle benodigdheden en fournituren, die je kunt gebruiken voor je creatie. Ook zijn er specialisten aanwezig, die alles op het gebied van patronen aanbieden.

Stoffen Spektakel als evenement

Stoffen Spektakel is al actief sinds 2005. Met vele en verschillende nationale en internationale stoffenaanbieders. Dit evenement vindt op meerdere locatie in Nederland plaats. De gemiddelde grootte van een beurs is 5.000 vierkante meter.

Demonstraties

Verder worden er op deze dag diverse demonstraties gegeven op de naaimachine. Zowel oude als nieuwe technieken zullen op deze dag aan bod komen. Ook het costumizen van kleding door middel van borduren of applicaties zal deze dag gedemonstreerd worden!

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de website van het Stoffen Spektakel.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma