Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
7 maart 2024

Actie Zeelandhallen Goes leidt tot naam nieuwe ruimte: ‘De Babbelaar’ creëert nog meer mogelijkheden voor events

De nieuwe ruimte van Zeelandhallen Goes heeft een naam. Begin dit jaar riep de evenementenlocatie Zeeuwen op om mee te denken over de naam van zijn nieuwe ruimte. Met succes, want uit bijna duizend inzendingen is er een naam gekozen. Met ‘De Babbelaar’ creëert Zeelandhallen 700m2 aan extra mogelijkheden voor evenementen van 10 tot 500 personen.

Typisch Zeeuws en passend bij de locatie

In een maand tijd kon Zeelandhallen rekenen op bijna duizend inzendingen met namen. Toch was er één die er meteen uitsprong: De Babbelaar. Voor de 34-jarige Youp uit Oude-Tonge was het meer dan logisch om de ruimte naar dit Zeeuwse snoepje te vernoemen: ‘Ik wilde een naam die typisch Zeeuws was. Daarnaast wordt er op zo’n evenementen- en congreslocatie vast genoeg gebabbeld’. Precies die manier van denken leidde Youp naar de (zoete) overwinning: een jaar lang gratis naar Bioscoop Goes.

Babbelen in een sfeervol decor

Volledig in lijn met zijn nieuwe naam is De Babbelaar gestyled met sfeervolle meubels en decoratie. De ruimte is rechtstreeks verbonden met Bioscoop Goes en dat komt ook terug in de aankleding. Oude projectoren, kleurrijke filmposters en sfeerverlichting maken De Babbelaar een gezellige plek om te blijven hangen na een film of evenement. Daarbij is er ook aan kinderen gedacht. Een voetbaltafel en speelhoek zorgen voor extra vermaak en vertier.

700m² extra mogelijkheden voor spraakmakende evenementen

De nieuwe ruimte van de Zeelandhallen kan op veel manieren ingezet worden. Dat hebben ook organisatoren al door, want de eerste aanvragen voor trainingen, zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en feesten zijn al binnengekomen. De Babbelaar heeft een eigen ingang en kan door de directe verbinding met Bioscoop Goes gemakkelijk gecombineerd worden met (film)zalen op deze locatie. Op deze manier creëert Zeelandhallen nog meer mogelijkheden voor evenementen van 10 tot 500 personen. Bovendien kunnen de evenementen van Bioscoop Goes groter opgezet worden. Zo is er met de komst van De Babbelaar ook meer ruimte voor filmevents zoals Ladies Nights en filmclubs.

Meer informatie over organiseren bij Zeelandhallen Goes? Ga naar de website van Organiseren bij Libéma. 

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma