Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

23 juni t/m 3 september
Smakenrad "Wheel of Taste"

Ready for take off?

Koop tickets

Het Smakenrad (Wheel of Taste) viert de zomer in Goes!

Het Smakenrad, het unieke horecaconcept in een reuzenrad, komt deze zomer naar Goes! Dat betekent eten en drinken met een spectaculair uitzicht op 70 meter hoogte!

Primeur voor Zeeland!

Van 23 juni t/m 3 september verwelkomen we je graag aan boord van het Smakenrad bij de Zeelandhallen te Goes, waar je uitkijkt over Goes, de contouren van Zeeland, het water en de verre  omgeving!

Geniet van deze unieke beleving; Het Smakenrad tovert deze zomer de gondels in het reuzenrad om tot verdraaid sfeervolle privé restaurantjes, op 70 meter hoogte!
Daarnaast hebben wij ook een “Hoogtevrees Gondel”. Wil je de beleving een keer meemaken, maar durf je echt niet naar 70 meter hoogte? Wij hebben speciaal voor jou een hoogtevreesgondel op de grond! Door middel van Ledschermen zie je uit je raam het uitzicht welke al onze gasten ervaren. Op deze manier ervaar je de hele Smakenrad beleving, maar met beide benen op de grond!

Kom heerlijk dineren, geniet van een ontbijtje, ga gezellig lunchen of kom knus borrelen! We gaan er een prachtige zomer van maken!

Ready for take off?

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma