Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Modelbouwshow.nl komt weer naar Zeelandhallen Goes
De 34e editie van Modelbouwshow.nl staat voor de deur! Op zaterdag 22 en zondag 23 februari 2025 komt de grootste modelbouwshow van de Benelux weer naar de Zeelandhallen in Goes. Van Mecanno, K’nex en Playmobil tot de welbekende Deense bouwstenen en nog veel meer. Met ruim tweehonderd standhouders en activiteiten is het volop kijken, kopen, bouwen en winnen geblazen.

Modellen in actie
Op het land, in het water, per spoor en zelfs in de lucht, tijdens Modelbouwshow.nl komen de meest bijzondere creaties tot leven. Modeltanks trotseren de zandvlakte en verschillende auto’s en treinen razen langs je heen. Modellen van zeilschepen gaan er de strijd met elkaar aan en er worden offshore demonstraties uitgevoerd. Maar dat is nog niet alles! Bij verschillende verenigingen zijn er doorlopend workshops te volgen.

Een gevarieerd programma voor jong én oud
Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Ook dan zit je bij Modelbouwshow.nl goed! Kinderen kunnen letterlijk en figuurlijk spoorzoeken tijdens een speurtocht langs het modelbouwspoor. En heb je ook al gehoord over de bouwstenenwedstrijd? Hierin nemen kinderen het tegen elkaar op en kunnen zij een mooi bouwstenenpakket winnen.

Thema: Vier seizoenen
Iedere modelbouwshow worden standhouders uitgedaagd om een thema in hun modellen te verwerken. Het thema van deze editie is: ‘Vier seizoenen’.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma