Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

9 juni 2018
DELTA Ride for the Roses

Op zaterdag 9 juni 2018 is Zeelandhallen Goes de start- en finishplaats voor wielerevenement DELTA Ride for the Roses!

Op zaterdag 9 juni 2018 is het weer zover, dan gaat de regionale Delta Ride for the Roses van start! De opbrengst van dit evenement gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Keuze uit vier afstanden
Zeelandhallen Goes is de start- en finishlocatie van alle ritten. Net zoals voorgaande jaren zijn er weer 4 verschillende afstanden:

– 25 kilometer
– 50 kilometer
– 80 kilometer
– 120 kilometer

Deelnemers: jong en oud
Iedereen kan deelnemen. Aan alle afstanden kan zowel individueel als met één of meerdere bedrijventeams worden deelgenomen. Ook scholen en verenigingen zijn natuurlijk van harte welkom. Met een team fietsen is bijzonder leuk!

Inschrijven
Je kunt je op de website van Delta Ride for the Roses inschrijven.

Waarom Delta Ride for the Roses?
Naar voorbeeld van het initiatief van Lance Armstrong wordt sinds 1998 ook in Nederland elk jaar de Ride for the Roses georganiseerd. Geen wedstrijd om geldprijzen, maar een fietstocht met voor iedere deelnemer het voldane gevoel. Medemenselijkheid staat voor andere waarden in het leven dan geld. Maar geld is nodig voor het onderzoek om Kanker te bestrijden. Want kanker betekent lang niet altijd het einde, maar het zou voor niemand meer het einde mogen zijn. Duizenden wielerenthousiastelingen en fietsliefhebbers nemen deel, natuurlijk omdat zij graag fietsen, maar vooral vanwege hele persoonlijke beweegredenen om iets te willen doen tegen kanker.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma