Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

30 november t/m 2 december
Contacta.nl

Contacta, hét zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen.

Contacta, hét zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen, verspreid over 3 dagen, waar ruim 350 exposanten het hart van het netwerkevent op 10.000m2 beursvloer zijn. Daaromheen is er een gevarieerd programma met bekende sprekers uit de zakelijke wereld en diverse workshops.

Contacta is al 34 jaar het #1 zakelijk event van Zeeland met als primair doel hét stimuleren en activeren van de Zeeuwse economie.
Ondernemers worden samen gebracht, maken nieuwe verbindingen en laten zien wat voor moois ondernemend Zeeland te bieden heeft. Contacta 2021 zal een bomvol programma vol mooie sprekers en workshops bevatten. Ook wordt de Zeeuwse banenmarkt georganiseerd met partners HR Netwerk Zeeland, het UWV en de Zeeuwse Vacaturebank.

Een beursvloer vol mensen, elkaar ontmoeten, positief naar de toekomst kijken, lachen en een drankje drinken. Het is de mogelijkheid om met andere ondernemers, relaties en potentiële klanten in gesprek te gaan. Contacta gaat van start en de inschrijving voor het evenement is geopend!

Voor meer informatie en een sfeerimpressie, kijk op: https://www.contacta.nl/

 

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma