Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

12 maart 2024
Bioscoop Goes - Cineclub Leonardo: C'è Ancora Domani

Avantpremière Italiaanse filmhit: ‘C’è Ancora Domani’!

Bestel tickets

Deze film behoeft weinig introductie: de film won de Nastro d’Argento in de categorie ‘Film dell’anno’ (film van het jaar), gevolgd door de prijs voor het beste regiedebuut, de speciale juryprijs en de publieksprijs op het laatste Internationaal Filmfestival van Rome. Slechts in enkele weken tijd groeide ‘C’è Ancora Domani’ uit tot een cultfilm en werd het een van de grootste kassuccessen ooit in filmland Italie. In Italie bezochten het afgelopen jaar meer mensen deze film dan de internationale kassuccessen ‘Oppenheimer’ en ‘Barbie’.

Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano’s ziekelijke vader in Rome. Het is 1946 en de mensen in de stad balanceren tussen de bevrijdingsroes en de tekorten van de voorbije oorlog. Delia is het zorgende type dat heeft leren omgaan met haar tirannieke man. De familie is opgewonden want hun dochter gaat zich verloven. Maar alles verandert wanneer Delia een mysterieuze brief ontvangt die haar moed aanwakkert om te streven naar een beter leven…

In één zin: de film is een stijlvol en krachtig drama  over een huisvrouw in het Rome van 1946, die de eerste stappen zet om zich te onttrekken aan de tirannie van haar man.

We zijn trots dat we deze film kunnen laten zien. Omdat het de eerste voorstelling van Cineclub Leonardo is wordt er een welkomstdrankje en – hapje aangeboden!

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma