Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

23 en 24 september
BeleefPlus

Het evenement voor de actieve 50-plusser

BeleefPlus: de meest veelzijdige 50+ beurs in de regio

Proef, zie, leer en ervaar de beurs zijn exact de woorden waar BeleefPlus voor staat. Tijdens de editie van dit jaar in de Zeelandhallen kunt u naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, demonstraties en workshops bijwonen, verschillende dingen proberen, proeven, luisteren, kijken en zijn er nog veel meer activiteiten die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de actieve 50-plusser.

Doordat BeleefPlus regionaal en relatief kleinschalig is opgezet krijgt de beurs haar eigen unieke karakter. Het is geen massabijeenkomst, waarbij u door de bomen het bos niet meer ziet, maar een intieme en persoonlijke beurs met een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Op die manier heeft u ruime tijd en ruimte om alle stands te bezoeken en gesprekken aan te gaan met experts.

Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus. Op de beurs zijn diverse thema’s vertegenwoordigd:

  • Vakantie
  • Vrije tijd
  • Wonen
  • Zorg & Welzijn
  • Tuin & Tuinieren
  • Mobiliteit

Elk thema omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vinden er modeshows plaats en is er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kan genieten.

Parkeren

U kunt parkeren voor de deur. De ligging van de Zeelandhallen is vlak naast de A58 en A256 op nog geen minuut van de snelweg af. Mocht u met het openbaar vervoer willen komen dan is het NS-station Goes op loopafstand van de Zeelandhallen.

Kom gezellig naar BeleefPlus in de Zeelandhallen of ga voor meer informatie naar de website!

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma