Genre: Vakbeurs

Horecabeurs Goes 2023

Op maandag 6 & dinsdag 7 maart 2023 komen ruim duizenden ondernemers en medewerkers uit de horeca en recreatie samen in de Zeelandhallen in Goes voor de Horecabeurs Goes. Horecabeurs Goes is dé horecavakbeurs van Zuidwest-Nederland met alles op het gebied van food, horeca en toerisme onder één dak.

Zeeuwse Fruitteeltdag 2023

De Zeeuwse Fruitteeltdag voor de professionele fruitteler!

Op donderdag 26 januari 2023 wordt de Zeeuwse Fruitteeltdag georganiseerd in de Zeelandhallen. De organisatie is in handen van de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO).

Fruitteeltdag op zijn Zeeuws

Deze van oorsprong regionale beurs trekt veel standhouders vanuit de regio maar ook uit de rest van het land. Deze beurs is dé vakbeurs voor de professionele fruitteler. Alle toeleveranciers/dienstverleners voor de fruitteelt worden op de NFO website benoemd.

Horecabeurs Goes

De 58e editie van Horecabeurs Goes op 14 en 15 maart 2022.

Horecabeurs Goes is dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme. Het is de 11e keer op rij dat LMG Exhibitions de organisatie van Horecabeurs Goes op zich neemt. De komende editie is de 58e en mede daarom beloofd de beurs sfeervoller te zijn dan ooit met een ruimte van 10.000 m2 beursoppervlakte verdeeld over de Noordzeehal en de Westerscheldehal. Hiermee is de beurs qua omvang terug op het niveau van enkele jaren geleden.

Diverse (toe)leveranciers aan de horeca, recreatie en toerisme presenteren de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Bij de beurs worden zo veel mogelijk partijen betrokken met als doel de kwaliteit van de horeca, recreatie en toerisme in Zuidwest- Nederland op hoog niveau te brengen én te houden. De beurs zet niet alleen de regio op de kaart, ook is zij een belangrijk platform om het bedrijfsleven en onderwijs met elkaar te verbinden. Horecabeurs Goes is dé plek om elkaar ontmoeten.

Er is tijdens de beurs volop aandacht voor lokaal geproduceerde ingrediënten en streekproducten. Waarin kwaliteit en authenticiteit voorop staan, gevolgd door service en loyaliteit. Tevens is de online omgeving niet meer weg te denken en ontstaan ook daarin steeds meer kansen en mogelijkheden.

De 58e editie van Horecabeurs Goes beloofd een mooie en positieve editie te worden. Ondernemers in de kwaliteitsrestaurants en -hotels en ondernemers in de recreatieve en toeristische sector hebben steeds meer vertrouwen in de toekomst en  zin om te ondernemen. Creativiteit, gezond verstand en daadkracht vloeiden hieruit voort.

Horecabeurs Goes

Deze 57e editie wordt nog sfeervoller en heeft een beursoppervlakte van 10.000 m2. Op de beurs worden de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied van horeca, recreatie en toerisme gepresenteerd.

De Zeeuwse Carrière Beurs

Tijdens deze banenbeurs krijg jij als werkzoekende de kans om in contact te komen met allerlei werkgevers in de regio!

Op De Zeeuwse Carrière Beurs krijg jij als werkzoekende of oriënterende de kans om rustig kennis te maken met alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Van leer- werktrajecten voor jonge BBL’ers tot serieuze baan- en groeikansen: voor elk senioriteitsniveau is er wat wils op De Zeeuwse Carrière Beurs.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma