Genre: Vakbeurs

Horecabeurs Goes 2024

Op maandag 4 & dinsdag 5 maart 2024 komen ruim 11.000 ondernemers en medewerkers uit de horeca en recreatie samen in de Zeelandhallen in Goes voor de Horecabeurs Goes. Horecabeurs Goes is dé horecavakbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen met alles op het gebied van food, horeca en toerisme onder één dak.

Zeeuwse Fruitteeltdag 2023

De Zeeuwse Fruitteeltdag voor de professionele fruitteler!

Op donderdag 26 januari 2023 wordt de Zeeuwse Fruitteeltdag georganiseerd in de Zeelandhallen. De organisatie is in handen van de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO).

Fruitteeltdag op zijn Zeeuws

Deze van oorsprong regionale beurs trekt veel standhouders vanuit de regio maar ook uit de rest van het land. Deze beurs is dé vakbeurs voor de professionele fruitteler. Alle toeleveranciers/dienstverleners voor de fruitteelt worden op de NFO website benoemd.

De Zeeuwse Carrière Beurs 2022

Tijdens deze banenbeurs krijg jij als werkzoekende de kans om in contact te komen met allerlei werkgevers in de regio!

Op De Zeeuwse Carrière Beurs krijg jij als werkzoekende of oriënterende de kans om rustig kennis te maken met alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Van leer- werktrajecten voor jonge BBL’ers tot serieuze baan- en groeikansen: voor elk senioriteitsniveau is er wat wils op De Zeeuwse Carrière Beurs.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma