Genre: Sportevenement

Supercross Goes 2023

De basis voor de traditie Supercross in Goes wordt dit jaar weer gevormd door brullende motoren, spectaculaire races en rond spattende leemgrond uit Limburg!

De Supercross in Goes wordt elk jaar georganiseerd door Stichting Motorsport Zeeland. Dit spectaculaire motorcross evenement vindt plaats in de Zeelandhallen. Met rijders en toeschouwers uit de hele wereld. Van heinde en verre komen motorcross fans dan ook de diverse wedstrijden bekijken. En in veel gevallen ook zelf mee te doen.

Ben jij er dit jaar in januari bij om de coureurs over de bulten te zien springen en door de bochten te zien scheuren?

DELTA Ride for the Roses 2022

De DELTA Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Of je nu 25 kilometer fietst op de stadsfiets met je kinderen, of 120 kilometer aflegt op de racefiets in het grootste peloton van Nederland, iedereen kan meedoen. Samen, op weg naar een wereld met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met- en na kanker.

Waarom we fietsen

Elke dag nemen families afscheid van hun geliefden. Daar moet verandering in komen. En wel snel.

Want iedereen verdient een morgen. Zodat kinderen kunnen opgroeien met hun ouders, grootouders, ooms en tantes. Zodat families niet meer verscheurd worden door het verdriet dat kanker met zich meebrengt. Verdriet, dat nu nog te vaak, te veel voorkomt.

Elke euro die een deelnemer ophaalt draagt direct bij aan projecten die een versnelling teweeg brengen in onderzoek naar kanker. De DELTA Ride for the Roses heeft sinds haar oprichting in 2008 al meer dan miljoenen euro’s opgehaald voor kankeronderzoek.

100% donaties voor kankeronderzoek

De DELTA Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: geld ophalen voor kankeronderzoek. 100% van het geld dat deelnemers ophalen komt ten goede aan kankeronderzoek. De projecten die gefinancierd worden uit het opgehaalde geld zijn er op gericht om versnelling in kankeronderzoek te realiseren. Zo dragen we bij aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met- en na kanker.

Geld ophalen bij deelname is niet verplicht, maar wordt wel aangemoedigd.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma