Genre: Sportevenement

DELTA Ride for the Roses 2022

De DELTA Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Of je nu 25 kilometer fietst op de stadsfiets met je kinderen, of 120 kilometer aflegt op de racefiets in het grootste peloton van Nederland, iedereen kan meedoen. Samen, op weg naar een wereld met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met- en na kanker.

Waarom we fietsen

Elke dag nemen families afscheid van hun geliefden. Daar moet verandering in komen. En wel snel.

Want iedereen verdient een morgen. Zodat kinderen kunnen opgroeien met hun ouders, grootouders, ooms en tantes. Zodat families niet meer verscheurd worden door het verdriet dat kanker met zich meebrengt. Verdriet, dat nu nog te vaak, te veel voorkomt.

Elke euro die een deelnemer ophaalt draagt direct bij aan projecten die een versnelling teweeg brengen in onderzoek naar kanker. De DELTA Ride for the Roses heeft sinds haar oprichting in 2008 al meer dan miljoenen euro’s opgehaald voor kankeronderzoek.

100% donaties voor kankeronderzoek

De DELTA Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: geld ophalen voor kankeronderzoek. 100% van het geld dat deelnemers ophalen komt ten goede aan kankeronderzoek. De projecten die gefinancierd worden uit het opgehaalde geld zijn er op gericht om versnelling in kankeronderzoek te realiseren. Zo dragen we bij aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met- en na kanker.

Geld ophalen bij deelname is niet verplicht, maar wordt wel aangemoedigd.

Supercross Goes 2020

Op 17 en 18 januari 2020 zijn de Zeelandhallen in Goes omgebouwd tot een waar Supercross mekka. Tijdens de Supercross strijden enkele honderden coureurs om een ereprijs in hun klasse.

Over Supercross
Zeelandhallen Goes wordt tijdens de cross voor deze dagen compleet als stadion ingericht. Er wordt ruim 1.500 kub Limburgse Leem de Zeelandhallen binnengereden waarmee de organisatie, met gebruik van verschillende kranen, een sjofel en andere materialen, een schitterend circuit neerlegt.

Geweldig sportevenement
Rondom dit circuit worden tribunes geplaatst met zit- en staanplaatsen, die plaats bieden aan ongeveer 3.000 toeschouwers. Ook dragen vele vrijwilligers tijdens het cross weekend allemaal een steentje bij om te zorgen voor een onvergetelijk crossweekend!

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de website van SX Goes.

 

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma