Genre: Publieksevenement

Back To The Disco met ABBA Tribute band

ABBA TRIBUTE BAND NAAR GOES! Tijdens deze spectaculaire show op 11 oktober van de ABBA Tribute band bij de Zeelandhallen wordt je muzikaal regelrecht teruggevoerd naar de gouden jaren van de discotijd! ๐Ÿ›ผ

Pak je agenda erbij: de kaartverkoop start woensdag 26 juni stipt om 19.00 uur via www.backtothedisco.nl/goes op=op!

Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo; geen ekele ABBA hit zal worden overgeslagen door deze ABBA tributeband! In het voorprogramma zal DJ Joepie Fourtie zorgen voor de muzikale disco noten.

Informatie
โ€ข Goes, Zeelandhallen
โ€ข 11 oktober 2024
โ€ข 20:30 – 01:00 uur
โ€ข Toegang vanaf 18 jaar
โ€ข Geen zitplaatsen, wel heerlijk dansen

Power Of The 90s 2024

๐—ฃ๐—ข๐—ช๐—˜๐—ฅ ๐—ข๐—™ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐Ÿต๐Ÿฌ’๐—ฆ ๐—ž๐—ข๐— ๐—ง ๐—ก๐—”๐—”๐—ฅ ๐—š๐—ข๐—˜๐—ฆ! ๐Ÿ”ฅ๐ŸŒˆ Stap met ons in de tijdmachine naar de gouden jaren 90! Terug naar die goede ouwe tijd op 9 maart 2024 bij de Zeelandhallen in Goes met vele artiesten uit de jaren 90!

โฐ Pak je agenda erbij, want de kaartverkoop start ๐˜„๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฏ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฝ๐˜ ๐—ผ๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿต:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ, op=op! โฐ

๐—Ÿ๐—ถ๐—ป๐—ฒ-๐˜‚๐—ฝ:
๐Ÿ”ฅ – Mental Theo
๐Ÿ”ฅ – Nakatomi
๐Ÿ”ฅ – Dune
๐Ÿ”ฅ – Party Animals
๐Ÿ”ฅ – DJ Jean
๐Ÿ”ฅ – Klubbheads vs Boozywoozy
๐Ÿ”ฅ – DJ Coenio

๐˜๐˜ฏ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ:
โ€ข Toegang vanaf 18 jaar

JobManiac Supercross Goes 2024

Het starthek valt weer in de Zeelandhallen! Deze keer viert Stichting Motorsport Zeeland hun 30ste editie.

Elke editie worden de Zeelandhallen omgetoverd tot een echt supercross arena, met middenin de hal een spectaculair circuit!
Rijders uit verschillende landen staan in Goes aan de start, dus dit beloven weer zenuwslopende wedstrijden te worden.

Dit belooft een spektakel te worden!

De Avond van Goes 2024

๐—˜๐—ฑ๐˜„๐—ถ๐—ป ๐—˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—•๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—š๐—ผ๐—ฒ๐˜€!

Wie is er klaar voor een onvergetelijke muzikale avond uit? Een ultiem feest der herkenning met niemand minder dan Edwin Evers Band met The Originals en DJ Joepie Fourtie in het voorprogramma.

Met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, komen ze vrijdag 26 januari de Zeelandhallen in Goes op zijn kop zetten met hits uit de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden! Met een bezetting van dertien(!) top muzikanten kan de band daadwerkelijk alles spelen. Zei er iemand voetjes van de vloer? Mis het niet!

 

NB: Er zijn geen zitplekken aanwezig.

 

Foute Feestje XXL november 2023

๐—™๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ฒ ๐—™๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ซ๐—ซ๐—Ÿ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—š๐—ผ๐—ฒ๐˜€! โค๏ธ๐Ÿ’œ Het populaire guilty pleasure concept komt op 25 november terug naar de Zeelandhallen met een superfoute XXL editie! Deze keer gaan we nog fouter met meer slingers, confetti, Qmusic The Party dj’s en vele artiesten! ๐Ÿ˜

๐—Ÿ๐—ถ๐—ป๐—ฒ-๐˜‚๐—ฝ:
โค๏ธ Frans Bauer
๐Ÿ’œ CH!PZ
โค๏ธ Paul Elstak (90s set)
๐Ÿ’œ Vieze Jack
โค๏ธ Jody Bernal
๐Ÿ’œ Qmusic The Party dj’s

๐Ÿฅณ ๐—ง๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎ: ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—™๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—ฟ, ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—•๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ!
Ons motto: trek je foutste outfit uit de kast en doe wat rek-en-strek oefeningen, want we gaan weer heerlijk fout!

๐˜๐˜ฏ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ:
โ€ข Goes, Zeelandhallen
โ€ข 25 november 2023
โ€ข 19:30 – 02:00 uur
โ€ข Toegang vanaf 18 jaar
โ€ข Kluisjes aanwezig
โ€ข Organisator: Foute Feestje

Smakenrad “Wheel of Taste” 2023

Het Smakenrad (Wheel of Taste) viert de zomer in Goes!

Het Smakenrad, het unieke horecaconcept in een reuzenrad, komt deze zomer naar Goes! Dat betekent eten en drinken met een spectaculair uitzicht op 70 meter hoogte!

Primeur voor Zeeland!

Van 23 juni t/m 3 september verwelkomen we je graag aan boord van het Smakenrad bij de Zeelandhallen te Goes, waar je uitkijkt over Goes, de contouren van Zeeland, het water en de verreย  omgeving!

Geniet van deze unieke beleving; Het Smakenrad tovert deze zomer de gondels in het reuzenrad om tot verdraaid sfeervolle privรฉ restaurantjes, op 70 meter hoogte!
Daarnaast hebben wij ook een โ€œHoogtevrees Gondelโ€. Wil je de beleving een keer meemaken, maar durf je echt niet naar 70 meter hoogte? Wij hebben speciaal voor jou een hoogtevreesgondel op de grond! Door middel van Ledschermen zie je uit je raam het uitzicht welke al onze gasten ervaren. Op deze manier ervaar je de hele Smakenrad beleving, maar met beide benen op de grond!

Kom heerlijk dineren, geniet van een ontbijtje, ga gezellig lunchen of kom knus borrelen! We gaan er een prachtige zomer van maken!

Ready for take off?

Modelbouwshow.nl 2025 Wintereditie

Modelbouwshow.nl komt weer naar Zeelandhallen Goes
De 34e editie van Modelbouwshow.nl staat voor de deur! Op zaterdag 22 en zondag 23 februari 2025 komt de grootste modelbouwshow van de Benelux weer naar de Zeelandhallen in Goes. Van Mecanno, Kโ€™nex en Playmobil tot de welbekende Deense bouwstenen en nog veel meer. Met bijna tweehonderd standhouders en activiteiten is het volop kijken, kopen, bouwen en winnen geblazen.

Modellen in actie
Op het land, in het water, per spoor en zelfs in de lucht, tijdens Modelbouwshow.nl komen de meest bijzondere creaties tot leven. Modeltanks trotseren de zandvlakte en verschillende autoโ€™s en treinen razen langs je heen. Modelbouwkenner Arie Penning neemt je bij het waterbassin mee in een programma waarbij kijken en meedoen elkaar afwisselen. Modellen van zeilschepen gaan er de strijd met elkaar aan, er worden offshore demonstraties uitgevoerd en er is voor het eerst in de geschiedenis van Modelbouwshow.nl een haven waar boten aanmeren. Maar dat is nog niet alles! Bij verschillende verenigingen zijn er doorlopend workshops te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop โ€˜Wargames schilderenโ€™.

Een gevarieerd programma voor jong รฉn oud
Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Ook dan zit je bij Modelbouwshow.nl goed! Kinderen kunnen letterlijk en figuurlijk spoorzoeken tijdens een speurtocht langs het modelbouwspoor. Bovendien zijn er ook mooie prijzen te winnen tijdens een heuse vliegwedstrijd. En heb je ook al gehoord over de bouwstenenwedstrijd? Hierin nemen kinderen het tegen elkaar op en kunnen zij een mooi bouwstenenpakket winnen.

Thema: Bouw aan het verleden
Iedere modelbouwshow worden standhouders uitgedaagd om een thema in hun modellen te verwerken. Het thema van deze wintereditie: โ€˜Bouw aan het verledenโ€™. Liefhebbers brengen schaalmodellen van bestaande monumenten naar de voorgrond. Van papierbouw tot 3D-geprinte creaties, de diversiteit aan bouwtechnieken is verbazingwekkend.

Tickets binnenkort beschikbaar.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libรฉma