Genre: Publieksbeurs

Stoffen Spektakel 2023

Het evenement waar je alles vindt op stoffengebied!

Meer dan 4000 vierkante meter met allerlei stoffen en alles er omheen. Zo vindt je stoffen in veel categorieën zoals damesstoffen, kinderstoffen en interieurstoffen. Zelfs speciale stoffen zoals luierstoffen, zonweringsstoffen, schilders doek, reflecterende stoffen, stoffen voor bed textiel of lakens en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook veel producten om stoffen te verwerken zoals garens, knopen, ritsen, scharen, naalden, bandjes, snijplaten, stoffenmesjes en zelfs ook naaimachines of borduurmachines.

Omdat er zo veel aanbod is vindt u ook veel onderlinge concurrentie waardoor prijzen vaak laag zijn. Tevens kopen veel verkopers stoffen op in restpartijen van de confectie, waardoor je juist zeer kwalitatieve stoffen vindt voor abnormaal lage prijzen!

Mis het niet, er zijn namelijk veel deelnemers die een exclusief assortiment hebben in stoffen die je bijna nergens meer tegenkomt!

Stoffen Spektakel maart 2023

Stoffen Spektakel is sinds het voorjaar van 2005 actief. U kunt het zien als een soort stoffenbeurs, maar dan voor consumenten. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, haute couture stoffen, bruidsstoffen gordijnstoffen, vitrages, meubelstoffen, decoratie stoffen, echt- of imitatieleer, imitatie bont, tafelzeil, kortom alles wat u nodig heeft om van stoffen iets te maken kunt u hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren voor het maken van kleding, gordijnen, vitrages, naaimachines, etc. kunt u vinden op dit evenement.

De stoffen die u kunt verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie – ateliers. Veel stoffenaanbieders hebben via hun leveranciers de beschikking over patronen en patronenboeken. Ook zijn er soms specialisten in patronen aanwezig die alles op het gebied van patronen aanbieden

Belangrijk: Het openbaar vervoer staakt op 15 maart. Houdt hier rekening mee qua reizen.

Pasar Malam Istimewa XL 2023

De Pasar Malam Istimewa komt voor het eerst, met een XL editie, naar de Zeelandhallen van Goes!

De Pasar Malam, dat uit het Indonesisch vertaald “avondmarkt” betekent, is een evenement waarbij Indonesië en haar rijke cultuur centraal staat.

Proef heerlijk eten, struin langs uiteenlopende marktkraampjes en geniet van live muziek en dans!

ETEN
Het draait bij deze Pasar Malam Istimewa XL om Indonesië. En dat betekent natuurlijk smullen van de Indische en Indonesische keuken! Er zijn talloze eettentjes waar je authentieke maaltijden en snacks kunt halen. Wat dacht je van spekkoek of gado gado? Maar natuurlijk geniet je hier ook van saté ayam of cendol. Er is meer dan genoeg te proeven tijdens het weekend!

KRAAMPJES
Indonesië is meer dan lekker eten. Tijdens deze gigantische avondmarkt is er dan ook meer te scoren dan lekkernijen. Van kleding tot wierook en wanddecoratie tot sambal. Je kijkt je ogen uit! Al die mooie spullen vind je bij de Oosterse specialiteitenmarkt met meer dan 100 kraampjes.

ENTERTAINMENT
Alsof dat alles je nog niet in Indonesische sferen brengt, is er ook nog muziek en dans om van te genieten. Zowel bands als solo artiesten zijn te bewonderen tijdens de Pasar Malam Istimewa XL in de Zeelandhallen. Of check één van de dansoptredens!

Stoffen Spektakel 2022

Evenement
Stoffen Spektakel is sinds het voorjaar van 2005 actief. U kunt het zien als een soort stoffenbeurs, maar dan voor consumenten. Het betreft een evenement waar verschillende landelijk en internationaal bekende stoffenaanbieders de nieuwste stoffencollecties presenteren en verkopen. De gemiddelde grootte van de beurzen is 5.000 vierkante meter, somigge wat kleiner, sommige veel groter. Onze grootste beurs is 8.000 vierkante meter en heeft 75 deelnemers. Ieder voorjaar en najaar streven wij er naar om terug te komen op dezelfde locatie. Er wordt een aanbod gepresenteerd wat u nergens zult tegenkomen. Er is heel veel keus!

 

Perfecte dag uit
Het is een fantastisch dagje uit voor iedereen die actief met zelfmaakmode bezig is. Op iedere locatie is gelegenheid om van een lekker kopje koffie te genieten. Hetzij op de beursvloer gezellig tussen de stoffen, dan wel in het plaatselijke Grand Café om de hoek.

Mega Vlooienmarkt & Kofferbakverkoop 2022

Op zaterdag 16 juli organiseert Don Events de Mega Vlooienmarkt & Kofferbakverkoop op de parkeerplaats van de Zeelandhallen.

Met ruim 300 deelnemers en een gratis parkeerplek, kun je langs de kraampjes en kofferbakken struinen op zoek naar nieuwe snuisterijen.

 

Bij slecht weer binnen in de Zeelandhallen.

 

Zeeuws E-bike Event 2020

Overdag zijn er interessante workshops te volgen (Eric Maris ‘dynamiek van de fiets’, Daan Steenman ‘veilig en plezierig fietsen’) en neemt u deel aan de fietsclinic van Henk Lubberding. Buiten een fietstocht maken of uw eigen E-bike laten afstellen? Diverse types uitproberen op een groot parcours? Koffie, thee en wat lekkers vindt u in het restaurant naast pitstraat.

Stoffen Spektakel 2022

Stoffen, fournituren en patronen bij Stoffen Spektakel

Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, haute couture stoffen, bruidsstoffen gordijnstoffen, vitrages, meubelstoffen, decoratie stoffen, echt- of immitatieleer, immitatie bont, tafelzeil, polyetherschuim kortom alles wat u nodig heeft om van stoffen iets te maken kunt u hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren voor het maken van kleding, gordijnen, vitrages, etc. kunt u vinden op dit evenement.

De stoffen die u kunt verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie – ateliers. Veel stoffenaanbieders hebben via hun leveranciers de beschikking over patronen en patronenboeken. Ook zijn er specialisten in patronen aanwezig die alles op het gebied van patronen aanbieden. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn wordt er een uniek aanbod gepresenteerd.

Demonstraties

Op Stoffen Spektakel worden vele demonstraties gegeven. Zo wordt er door een regionale naaimachinedealer gedemonstreerd, hoe je het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste machines. Bekende maar ook nieuwe technieken komen aan bod. Tevens toont men hoe je kleding kunt customizen door te borduren of applicaties op te brengen.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma