Genre: Publieksbeurs

Bioscoop Goes – Verschrikkelijke Ikke Party

VERSCHRIKKELIJKE IKKE PARTY BIJ BIOSCOOP GOES!

Zondag 30 juni wordt een verschrikkelijk leuke dag bij Bioscoop Goes, want dan vindt de Verschrikkelijke Ikke Party plaats! Bekijk als een van de eersten het vierde deel van de Verschrikkelijke Ikke filmreeks en kom spelen in de bioscoop.

Voorafgaand aan de film Verschrikkelijke Ikke 4 om 13.00 uur, kunnen kinderen spelen en knutselen in De Babbelaar. Er is een springkussen, mega twister en kleurplaten die ingekleurd mogen worden.

Bestel jouw tickets voor de Verschrikkelijke Ikke Party


MAAK KANS OP EEN FAMILIE ARRANGEMENT

Om de dag nog leuker te maken, geven wij twee keer een familie arrangement weg! Dit arrangement bestaat uit vier tickets voor een film naar keuze inclusief popcorn en drinken. Doe mee aan de winactie door de kleurplaat te downloaden en op zondag 30 juni tijdens de Verschrikkelijke Ikke Party, voor de film, in te leveren. De winnaars worden in de pauze bekendgemaakt.

Download de kleurplaat en doe mee!

Bekijk de actievoorwaarden

 

Vlooienmarkt december 2024

Vlooienmarkt

Op zaterdag 7 december kan je lekker snuffelen op de vlooienmarkt in de Zeelandhallen. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Kom langs en maak er een gezellig dagje uit van.

Leuke dingen, gekke dingen, kostbare dingen, handige dingen er is van alles te vinden op de vlooienmarkt. Iedereen is welkom om lekker tussen de spullen te snuffelen, te handelen en te kopen. Neem al je kleingeld mee en ga op zoek naar de leukste koopjes, voor jezelf of voor iemand anders!

Voor iedereen
Een leuk dagje uit voor het hele gezin!

 

Bioscoop Goes – Cineclub Leonardo: Boléro

CINECLUB LEONARDO
Het komende seizoen draaien we elke tweede dinsdag van de maand in Bioscoop Goes een film in onze Cineclub Leonardo met als uitgangspunt films die in het reguliere filmaanbod van Bioscoop Goes niet worden aangeboden. Wíj mikken op films uit het overgangsgebied tussen commerciële films en filmhuisfilms met steeds als uitgangspunt films die ontroeren, verrassen of echt ‘binnenkomen’. We gaan voor een divers programma, echter, kwaliteit is daarbij steeds de norm.

Cineclub Leonardo opende in maart met de hartverwarmende film C’è ancora domanieen stijlvol portret van vrouw in het Rome van 1946, die in opstand komt tegen de tirannie van haar man. De openingsfilm van de nieuwe Cineclub trok meer dan tachtig bezoekers. Qua waardering scoorde de film maar liefst 4,8 sterren op een schaal van vijf.

Boléro
Op dinsdagavond 7 mei staat alweer de volgende Cineclub avond op het programma! Deze keer vertonen wij de Franse film: ”Boléro”.

Parijs in de roaring twenties. We volgen Maurice Ravel, die op dat moment als de belangrijkste (nog levende) componist van het land wordt gezien. Hij werkt aan een compositie voor Ida Rubinstein, een extravagante Russische choreografe. Iets zinderends moet het worden, erotisch en gewaagd. Maar terwijl de stad bruist, blijft het bij Ravel stil. Hij verliest zich in zelfkritiek, en in herinneringen aan eerdere mislukkingen. Overal om zich heen hoort hij inspiratie, maar hij krijgt niets op papier. Hoe dichter de deadline nadert, hoe groter zijn writer’s block wordt. Tot daar ineens een ritme is, en een opzwepende, sensuele melodie die de basis vormen voor wat zijn wereldberoemde meesterwerk is geworden: de Boléro.

Omdat we publiekswaarderingen belangrijker vinden dan bezoekersaantallen kunt u bij alle vertoningen met behulp van ‘scheurkaartjes’ de films waarderen.

Op de hoogte blijven van Cineclub Leonardo? We informeren u via de driewekelijkse nieuwsbrief over de aankomende edities. Schrijf uzelf hier in.

Liever op een andere manier te weten komen welke films u de komende maanden kunt verwachten? Volg ons op Facebook of Instagram.

Bioscoop Goes – Kidsdag met jouw favoriete film

Kidsdag bij Bioscoop Goes
In de meivakantie is iedere dag ‘kidsdag’, maar op vrijdag 3 mei pakken we bij Bioscoop Goes extra uit! Van springkussen tot schminkpartij, de hele dag zijn er volop activiteiten te beleven. Combineer een bezoek aan Kung Fu Panda 4 of de gloednieuwe Garfield-film met een ochtend en/of middag spelen bij de bioscoop. Komen jullie het ultieme vakantiegevoel beleven?

Op het programma:
Tijdens de meivakantie, op vrijdag 3 mei, vind je een groot aanbod kinderfilms bij Bioscoop Goes. Wat dacht je van Garfield, Kung Fu Panda 4, of Soul?

Bovendien beleven kinderen tijdens de Kidsdag de leukste binnen- en buitenactiviteiten:

Is het slecht weer? Ook dan gaat de Kidsdag door! We verplaatsen de buitenactiviteiten gewoon naar binnen.

Hoe het werkt:
Kinderen kunnen voor én na de film deelnemen aan de binnen- en buitenactiviteiten deelnemen. Zo verandert een filmbezoek in een échte beleving. Tussen 09:45 en 17:00 zijn jullie van harte welkom om deel te nemen aan alle acitviteiten icm een filmbezoek.

Goed om te weten: ook volwassenen die een kinderfilm bezoeken, betalen het speciale Kidsdag-tarief van € 9,50. Dit is exclusief eventuele 3D-toeslag.

Zijn jullie klaar om de Kidsdag bij Bioscoop Goes te beleven? Klik hieronder op jullie favoriete kinderfilm en bestel de tickets:
Garfield 2D
Kung Fu Panda 2D
Soul 2D
Het Muizenhuis – Sam en Julia in de Bioscoop
Lassie
Vos & Haas Redden het Bos

En voor de ouders:
The Fall Guy

Grote Welzijnsbeurs Zeeland

Ontdek een wereld van welzijn op de allereerste Grote Welzijnsbeurs Zeeland, gehouden in de prachtige Zeelandhallen in Goes op zaterdag 16 november 2024.

Het wordt een familie-evenement waar jong en oud samenkomen voor een dag vol gezondheid en geluk. Laat je inspireren door meer dan 250 stands die een scala aan onderwerpen behandelen, waaronder:

Naast deze informatieve stands, kun je genieten van muzikale optredens, inspirerende sprekers, boeiende demonstraties, betoverende dansoptredens en nog veel meer.

In een wereld waarin we allemaal streven naar rust, ontspanning en een gezond, gelukkig en positief leven, is De Grote Welzijnsbeurs Zeeland de perfecte plek om jouw reis te beginnen. Wees van harte welkom op deze bijzondere eerste editie van ons evenement.

Vlooienmarkt oktober XXL 2024

Vlooienmarkt

Op zaterdag 26 oktober kan je lekker snuffelen op de Vlooienmarkt XXL in de Zeelandhallen. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Kom langs en maak er een gezellig dagje uit van.

Leuke dingen, gekke dingen, kostbare dingen, handige dingen er is van alles te vinden op de vlooienmarkt. Iedereen is welkom om lekker tussen de spullen te snuffelen, te handelen en te kopen. Neem al je kleingeld mee en ga op zoek naar de leukste koopjes, voor jezelf of voor iemand anders!

Voor iedereen
Een leuk dagje uit voor het hele gezin!

 

Stoffen Spektakel 2024

Het evenement waar je alles vindt op stoffengebied!

Ervaar de nieuwste mode en warmste kleuren op de gezelligste stoffenbeurzen in Nederland en omstreken. Op dit evenement presenteren zo’n 40+ aanbieders in stoffen en aanverwante producten op ± 4000 vierkante meter een enorme keuze aan kledingstoffen, interieurstoffen, decoratiestoffen, fournituren, naaimachines en andere aanverwante artikelen. Naast nieuwe collecties, vind je ook resten uit de mode confectie of super koopjes vanaf €1,95 per meter. Naast dat alles vind je ook leer of immitatie leer en een grote keus in fournituren.

Op 2 oktober strijken de ondernemers neer in de Zeelandhallen te Goes van 09.30 – 16:30 om u de beste en mooiste stoffen en aanverwante artikelen te laten zien. Van goedkope stoffen, leuke aanbiedingen tot exclusieve dure stoffen. Denk aan bruidsmode, haute couture, babystoffen en fournituren etc. Er is voor elk wat wils op het Stoffen Spektakel in Goes.

Entree is gratis.

Pasar Malam Istimewa XL 2024

De Pasar Malam Istimewa komt met een XL editie weer naar de Zeelandhallen van Goes!

De Pasar Malam, dat uit het Indonesisch vertaald “avondmarkt” betekent, is een evenement waarbij Indonesië en haar rijke cultuur centraal staat.

Proef heerlijk eten, struin langs uiteenlopende marktkraampjes en geniet van live muziek en dans!

ETEN
Het draait bij deze Pasar Malam Istimewa XL om Indonesië. En dat betekent natuurlijk smullen van de Indische en Indonesische keuken! Er zijn talloze eettentjes waar je authentieke maaltijden en snacks kunt halen. Wat dacht je van spekkoek of gado gado? Maar natuurlijk geniet je hier ook van saté ayam of cendol. Er is meer dan genoeg te proeven tijdens het weekend!

KRAAMPJES
Indonesië is meer dan lekker eten. Tijdens deze gigantische avondmarkt is er dan ook meer te scoren dan lekkernijen. Van kleding tot wierook en wanddecoratie tot sambal. Je kijkt je ogen uit! Al die mooie spullen vind je bij de Oosterse specialiteitenmarkt met meer dan 100 kraampjes.

ENTERTAINMENT
Alsof dat alles je nog niet in Indonesische sferen brengt, is er ook nog muziek en dans om van te genieten. Zowel bands als solo artiesten zijn te bewonderen tijdens de Pasar Malam Istimewa XL in de Zeelandhallen. Of check één van de dansoptredens!

Stoffen Spektakel 2024

Het evenement waar je alles vindt op stoffengebied!

Ervaar de nieuwste mode en warmste kleuren op de gezelligste stoffenbeurzen in Nederland en omstreken. Op dit evenement presenteren zo’n 40+ aanbieders in stoffen en aanverwante producten op ± 4000 vierkante meter een enorme keuze aan kledingstoffen, interieurstoffen, decoratiestoffen, fournituren, naaimachines en andere aanverwante artikelen. Naast nieuwe collecties, vind je ook resten uit de mode confectie of super koopjes vanaf €1,95 per meter. Naast dat alles vind je ook leer of immitatie leer en een grote keus in fournituren.

Op 27 maart strijken de ondernemers neer in de Zeelandhallen te Goes van 10:00 – 16:30 om u de beste en mooiste stoffen en aanverwante artikelen te laten zien. Van goedkope stoffen, leuke aanbiedingen tot exclusieve dure stoffen. Denk aan bruidsmode, haute couture, babystoffen en fournituren etc. Er is voor elk wat wils op het Stoffen Spektakel in Goes.

Entree is gratis.

Vlooienmarkt april 2024

Vlooienmarkt

Op zaterdag 20 april kan je lekker snuffelen op de vlooienmarkt in de Zeelandhallen. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Kom langs en maak er een gezellig dagje uit van.

Leuke dingen, gekke dingen, kostbare dingen, handige dingen er is van alles te vinden op de vlooienmarkt. Iedereen is welkom om lekker tussen de spullen te snuffelen, te handelen en te kopen. Neem al je kleingeld mee en ga op zoek naar de leukste koopjes, voor jezelf of voor iemand anders!

Voor iedereen
Een leuk dagje uit voor het hele gezin!

 

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma