Genre: Beurs

Contacta 2023

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG, in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl, de 7e editie van de Banenmarkt op het ‘Werken in Zeeland’ plein tijdens Contacta! Hier kom je in contact met meer dan 60 topwerkgevers uit heel Zeeland! Bedrijven uit Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland en Vlaanderen komen samen in de Zeelandhallen voor hét zakelijke netwerkevent van het jaar. Deze regio’s kenmerkt zich door waterwegen, logistieke knooppunten, landsgrenzen, industrie en uitgestrekte gebieden. Dit biedt volop kansen en ruimte voor import en export, energietransitie, bedrijfsontwikkeling en innovatie.

Ondernemingen, organisaties en overheden samenbrengen

Contacta brengt ondernemingen, organisaties en overheden samen. Door de verspreide ligging van steden industriële gebieden en bedrijventerreinen is voor velen Contacta de manier om zich in korte tijd te presenteren aan de Zuidwestregio. Tijdens het netwerkevent in november zijn bedrijven en organisaties uit alle branches vertegenwoordigd om kennis te maken met 20.000 zakelijke bezoekers en zakenrelaties te ontmoeten.

Event én platform

Contacta is een netwerkevent en zakelijk platform. Het platform bestaat uit een glossy magazine, online nieuwsvoorziening met 40.000 abonnees en diverse social media. Het netwerkevent kenmerkt zich door beleving. Het gaat verder dan een traditionele beurs en is altijd op zoek naar vernieuwing, inspirerende sprekers en nieuwe ervaringen. Samen met deelnemers wordt een omgeving gecreëerd waarin zakendoen, ontmoeten en beleven hand in hand gaan.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma