Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Festijn met bouwstenen

De Nederlandse LEGO® club Vereniging De Bouwsteen houdt voor de dertiende keer in het weekend van 15-16 februari in de Zeelandhallen te Goes een “Festijn met Bouwsteentjes”. Op dit evenement kunnen bouwers, verzamelaars en liefhebbers van LEGO® hun hart ophalen. Het festijn is onderdeel van de bekende Modelbouwbeurs. Met één kaartje heb je dus toegang tot deze twee geweldige evenementen!

Wat is de Bouwsteen?

De Bouwsteen is een vereniging met ruim 700 LEGO® enthousiastelingen die laten zien wat je allemaal met LEGO® kunt bouwen. Of het nou gaat om imposante gebouwen, diorama’s van STAR WARS™, vrachtwagens en spoorbanen. Daarnaast hebben veel leden indrukwekkende verzamelingen aan LEGO®.

De vereniging organiseert enkele keren per jaar door heel NL deze clubdagen waar je de creaties van de leden kunt bekijken maar ook nieuwe, tweedehands en losse LEGO®-onderdelen kunt kopen

Veel te doen voor kinderen!

Er worden diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Er is een gigantische LEGO® bouwhoek, zijn er bouwwedstrijden en een speurtocht met mooie prijzen Er komt een bioscoop waar LEGO®-films te worden vertoond. Voor, tijdens en na je bezoek kun je terecht op de diverse horeca terrassen voor een hapje en een drankje

Op zoek naar missende onderdeeltje of uniek doos/model van vroeger?

Regelmatig ontbreekt het laatste steentje. Je zoekt die doos van vroeger, toen je zelf met LEGO® speelde. Of zoek je al tijden naar een onderdeel om je set compleet te maken, een speciale uitgave van een LEGO®doosje of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar het Festijn bouwsteentjes in Goes. Je kan tijdens het evenement nieuwe en gebruikte LEGO® kopen. Dus ben je op zoek naar dat unieke steentje of set kom dan zeker. Het bouwsteentjes evenement voor jong én oud.

Kijk op onze website www.debouwsteen.eu of like onze facebookpagina voor meer informatie

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma