Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Festijn met bouwstenen

De Nederlandse LEGO® club Vereniging De Bouwsteen houdt voor de elfde keer in het weekend van 24 en 25 februari 2018 in de Zeelandhallen te Goes een “Festijn met Bouwsteentjes”. Op dit evenement kunnen bouwers, verzamelaars en liefhebbers van LEGO® hun hart ophalen. Het festijn is onderdeel van de bekende Modelbouwbeurs. Met één kaartje heb je dus toegang tot deze twee geweldige evenementen!

Wat is de Bouwsteen?

De Bouwsteen is een vereniging met ruim 700 LEGO® enthousiastelingen die laten zien wat je allemaal kunt bouwen met LEGO®. Zo zijn er gebouwen, diorama’s, STAR WARS™, vrachtwagens en spoorbanen te zien. Daarnaast hebben veel leden indrukwekkende verzamelingen aan LEGO®.

De vereniging organiseert enkele keren per jaar door heel NL deze clubdagen waar je de creaties van de leden kunt bekijken maar ook nieuwe, tweedehandse en losse LEGO®-onderdelen kunt kopen.

Veel te doen voor kinderen!

Er worden diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd: een gigantische LEGO® bouwhoek, bouwwedstrijden en een speurtocht met mooie prijzen. Er komt ook een bioscoop waar LEGO®-films worden vertoond. Voor, tijdens en na uw bezoek kun je terecht bij de diverse horeca terrassen voor een lekker hapje en drankje

Op zoek naar een missende onderdeeltje of uniek doos/model van vroeger?

Je zoekt de doos van vroeger, van toen je zelf nog met LEGO® speelde en ziet dat er nog een steentje ontbreekt. Je kan tijdens het evenement nieuwe en gebruikte LEGO® steentjes kopen. Dus ben je nog op zoek naar dat unieke steentje of set? Kom dan zeker langs!

Dus ben je op zoek naar een speciale uitgave van een LEGO®doos? Wil je graag unieke verzamelingen bekijken? Zoek je al tijden naar een onderdeel om uw set compleet te maken? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar het Festijn bouwsteentjes in Goes. Het bouwsteentjes evenement voor jong én oud!

Kijk op onze website www.debouwsteen.eu voor meer informatie en like onze facebookpagina.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma