Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Evenementenformat

De informatie uit dit formulier komt op de website.

 

Evenementenformat

 • Zonder (tekstvrije) afbeeldingen kunnen wij het evenement niet op de website plaatsen. Voor correcte weergave van het evenement vragen wij om de volgende (rechtenvrije) afbeeldingen aan te leveren: Logo (150 x 150px, 72 dpi) Banner (1340 x 519 px, 72 dpi)
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB.
  • We bieden onze evenementen graag een platform op social media. Mocht je hiervoor extra materiaal willen aanbieden voor onze kanelen kun je (rechtenvrije) afbeeldingen aanleveren ter promotie.
   Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 1 MB.
   • Deze gegevens worden niet gedeeld met derden

    

   Voor eventuele vragen of opmerking kun je contact opnemen met de afdeling Marketing via marketing@brabanthallen.nl

   Voorbeelden en tips voor banners:

   Tip 1: Zorg voor zo min mogelijk tekst op je banner. Er staan standaard blokken op onze website die over je tekst heen kunnen vallen, waardoor deze minder goed leesbaar is.

   Tip 2: De kalenderview is een automatisch gegenereerde afbeelding uit het midden van de banner met een grootte van 300 x 370px. zorg er dus voor dat de belangrijkste afbeelding/tekst hierin past.

   Tip 3: Zorg voor een donkere afbeelding. Het tekstblok met de datum en naam van je evenement is namelijk wit. Met een lichte banner is de titel van je evenement moeilijker te lezen.

   Tip 4: De afbeelding hieronder is in verhouding. Klik met je rechtermuisknop op de afbeelding, open deze in een nieuwe tab en kopieer de afbeelding. Open een tekenveld in Photoshop of een ander grafisch programma met een grootte van 1340 x 519px en plak onderstaande afbeelding erin. Je kunt de full banner view zo schalen dat alle items die vast staan op de website duidelijk zichtbaar zijn en op ware grootte. Zo kun je makkelijker je eigen banner opmaken!

   De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma