Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

18 en 19 maart
Horecabeurs Goes

Dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme.

18 en 19 maart 2019 organiseert LMG Exhibitions de 56e editie van Horecabeurs Goes in de Zeelandhallen

Horecabeurs Goes is dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme. Het is de achtste keer op rij dat LMG Exhibitions de organisatie van Horecabeurs Goes op zich neemt.

2018, een topjaar voor recreatie

Met de hittegolf werden niet alleen warmterecords verbroken. Voor veel ondernemers en bedrijven in de vrijetijdssector zorgde dit topseizoen voor een recordomzet. Dit biedt volop investeringsruimte. Voor managers en medewerkers van recreatieparken en accommodaties een goede reden om zich tijdens Horecabeurs Goes te oriënteren op nieuwe producten en diensten.

Zeeland is dé regio voor toerisme en recreatie

Met 17 miljoen overnachtingen per jaar is de recreatiesector in Zeeland van aanzienlijk economisch belang. Het strand en de zee, de natuur, de rust en ruimte en de monumentale steden zijn redenen voor toeristen om voor Zeeland te kiezen. De totale bestedingen in de Zeeuwse vrijetijdseconomie bedragen € 1,7 miljard. Voor Zeeland een belangrijke economische sector.

Recreatie versterkt de beurs

LMG Exhibitions organiseert op 18 & 19 maart 2019 de 56e editie van Horecabeurs Goes. Kortom, een vakbeurs met een rijk verleden. Nu is daar het onderdeel toerisme en recreatie aan toegevoegd. Een logische combinatie voor een regio als Zeeland waar toerisme een belangrijke bron van inkomsten is.

Eigen stand

Een eigen stand huren is ook mogelijk bij de Horecabeurs Goes. Kijk voor alle mogelijkheden op de website: www.horecabeursgoes.nl/kosten-en-opties

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma