Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

29 en 30 maart
De Zeeuwse Carrière Beurs

Een tweedaags evenement waarbij je de kans krijgt in contact te komen met interessante bedrijven en je netwerk te verbreden met professionals in jouw vakgebied!

Het loopbaanevent De Zeeuwse Carriere Beurs wordt in samenwerking met de Gemeente Goes georganiseerd op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019 in de Zeelandhallen Goes én is gratis te bezoeken. Niet zomaar een banenbeurs: maar een tweedaags evenement waarbij je de kans krijgt in contact te komen met interessante bedrijven en je netwerk te verbreden met professionals in jouw vakgebied!

Voor ieder wat wils

Op deze banenbeurs krijg jij als werkzoekende of oriënterende de kans om rustig kennis te maken met alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Van leer- en werktrajecten voor jonge BBL’ers tot serieuze baan- en groeikansen: voor elk senioriteitsniveau is er wat wils op De Zeeuwse Carrière Beurs.

Programma

Tijdens de banenbeurs kun je workshops bezoeken, je CV laten checken door een professional of een zakelijke foto laten maken voor je LinkedIn profiel! Het programma zal een aantal weken voor de beurs bekend worden gemaakt, dus hou hiervoor de website van De Zeeuwse Carrière Beurs in de gaten.

Meld je nu alvast aan voor je bezoek!

Exposanten

Tijdens de beurs zijn er exposanten aanwezig uit verschillende branches. Een greep van de vacatures die zij aanbieden kun je hier bekijken.

Gratis entree

Toegang tot De Zeeuwse Carrière Beurs is gratis, maar door de organisatie wordt wel geadviseerd om je vooraf te registreren.

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma