Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

5 t/m 7 november
Contacta

Bezoek gratis Contacta.nl. Hét netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen met zo'n 350 standhouders en thema "De impact van Data".

Verspreid over drie dagen én met ruim 350 standhouders en 24.000 bezoekers is Contacta hét gratis te bezoeken netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Bedrijven, organisaties en overheden komen hier bijeen. Ontdek hoe jouw bedrijf kan inspelen op de toenemende impact van data!

2019 editie Contacta netwerkevent in Zeelandhallen

Het thema voor dit jaar is “The Next Step”. Iedereen zal zich herkennen in het thema. Iedereen heeft wel een persoonlijke volgende stap, maar Contacta.nl heeft als doel verbinden. Het verbinden van bedrijven met bedrijven, mensen met mensen, en bedrijven met mensen.

Bezoekers

Al ruim 30 jaar weet Contacta.nl bedrijven, organisaties en overheden bij elkaar te brengen. Professionals uit deze regio ontmoeten elkaar tijdens dit netwerkevent; om zaken te doen of om hun netwerk en kennis te verbreden. Er gebeurt veel op zakelijk gebied in de regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Na een bezoek aan Contacta ben je weer helemaal bij.

Meer info?

Voor meer informatie en een sfeerimpressie van vorig jaar kijk op: https://www.contacta.nl/

 

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma