Da Vinciplein 1 · 4462GX Goes · 0113-22 10 20 · info@zeelandhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

6 t/m 8 november
Contacta

Bezoek gratis Contacta.nl. Hét netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen met zo'n 350 standhouders en thema "De impact van Data".

Verspreid over drie dagen én met ruim 350 standhouders is Contacta hét gratis te bezoeken netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Bedrijven, organisaties en overheden komen hier bijeen. Ontdek hoe jouw bedrijf kan inspelen op de toenemende impact van data!

2018 editie Contacta netwerkevent in Zeelandhallen

Het thema voor dit jaar is “De impact van Data”. Nu dataverzameling en verwerking daarvan steeds makkelijker en toegankelijker wordt, is het de kunst om te achterhalen hoe jouw bedrijf hierop kan inspelen. Contacta.nl inspireert je hierbij!

Het programma

Het thema “De impact van Data” staat garant voor een interessant programma, vol colleges, seminars en workshops. Er zijn een tal van inspirerende producten en oplossingen te vinden voor vrijwel iedere branche.

Bezoekers

Al ruim 30 jaar weet Contacta.nl bedrijven, organisaties en overheden bij elkaar te brengen. Professionals uit deze regio ontmoeten elkaar tijdens dit netwerkevent; om zaken te doen of om hun netwerk en kennis te verbreden. Er gebeurt veel op zakelijk gebied in de regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Na een bezoek aan Contacta ben je weer helemaal bij.

Meer info?

Voor meer informatie en een sfeerimpressie van vorig jaar kijk op: https://www.contacta.nl/

 

De mooiste tijd beleef je bij Zeelandhallen Goes, onderdeel van Libéma